„The Secret of the Greco Family / Secretul familiei Greco” este un serial cu nouă episoade inspirat de poveste reală a clanului criminal Puccio din Argentina.

Familia GrecoFoto: Netflix

Produs de Telemundo Streaming Studios și Underground Producciones, serialul a fost lansat pe platforma Netflix doar din 4 noiembrie, dar cu real succes.

Acțiunea tensionată și bine construită reușește să îmbine valențele palpitante ale serialelor polițiste cu cele sentimentale ale telenovelelor născute în acea parte a lumii și care au stârnit pasiuni pe toate meridianele.

Mexic, la începutul anilor ʼ80: familia Greco ascunde, sub aspectul respectabilității, pornirile și ambițiile unui clan care răpește, torturează și ucide victimele pentru care nu obține răscumpărarea cerută.

Deoarece criza economică le amenință statutul social, membrii clanului nu se dau în lături de la nimic, nici chiar de la răpirea celui mai bun prieten al lui Andres, al patrulea fiu al familiei.

Cu un scor bun pe IMDb (peste 7), familia Greco intrase de ieri în Top 10 al audienței în nouă țări, șapte de limbă spaniolă din America Centrală și de Sud, dar și în Malta și... România!

Surse: Martin Cid Magazine,

Filmy Hype