Johnny Depp şi-a făcut apariţia, marţi, la prezentarea de modă Savage Fenty a cântăreţei Rihanna, eveniment difuzat pe platforma de streaming Amazon Prime, relatează revista Rolling Stone și News.ro.

Johnny DeppFoto: Amazon Studios / Planet / Profimedia Images

Actorul în vârstă de 59 de ani a apărut un minut, îmbrăcat într-o ţinută din mătase.

Anunţul participării sale, făcut săptămâna trecută de tabloidul TMZ, a stârnit polemici, Johnny Depp fiind considerat în ultimii ani persona non grata la Hollywood din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică formulate de fosta soţie Amber Heard.

Olly Alexander, solist al grupului britanic Years and Years şi fost ambasador al mărcii, s-a desolidarizat declarând că „nu va mai purta” haine concepute de cântăreaţă.

Nici Rihanna, nici Amazon nu au comentat subiectul. Dar mulţi fani au criticat pe reţelele de socializare decizia cântăreţei cu hashtagul #DitchDepp. Unii internauţi i-au amintit Rihannei că şi ea a fost victimă a loviturilor lui Chris Brown în 2009, cu care avea atunci o relaţie.

Însă alții i-au luat apărarea actorului american, amintind că acesta a câștigat procesul de defăimare intentat lui Amber Heard.

Aceasta a făcut apel la decizie în luna iulie, după ce anterior a declarat că nu dispune de suma necesară pentru a-i plăti lui Depp despăgubirile stabilite de instanță.