Cântăreaţul englez Harry Styles ar fi fost lovit cu bomboane, în timp ce îşi saluta fanii la un concert în Los Angeles, relatează news.ro. Artistul și-a continuat concertul plin de energie în ciuda incidentului care l-a deranjat.

Harry StylesFoto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proiectilul neobișnuit, care ar fi o bomboană marca Skittles, l-a lovit pe cântăreţ în ochiul stâng, potrivit mai multor videoclipuri disponibile pe Twitter. Harry Styles a părut pe moment deranjat, dar a continuat rapid cu melodia „Kiwi”.

Potrivit lui Pauli, un membru al grupului care îl însoţeşte pe Harry Styles, obiectul era într-adevăr o bomboană Skittle. El i-a liniştit pe fanii artistului confirmând că ochiul lui este bine şi a transmis: „Fă-mi o favoare: nu mai arunca cu Skittles pe scenă”.

Harry Styles susţine în prezent o serie de concerte în Los Angeles, ca parte a turneului său mondial pentru albumul „Harry's House”. Artistul tocmai a fost nominalizat la şase categorii ale premiilor Grammy, inclusiv pentru albumul anului”.

Harry Styles, care este şi actor, a jucat în această toamnă în două filme: thrillerul psihologic „Don't Worry Darling”, a cărui campanie de promovare a dezlănţuit pasiuni, şi drama istorică „My Policeman”.