​​Brad Pitt are o nouă iubită. Cel puțin așa susține presa de peste Ocean, după ce actorul de 58 de ani a fost fotografiat în compania unei tinere la un concert.

Brad Pitt si Ines de RamonFoto: GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Este vorba de Ines de Ramon, de 29 de ani, o creatoare de bijuterii, care fost fotografiată alături de Brad Pitt duminică la Orpheum Theatre din Los Angeles, unde au participat la un concert al lui Bono.

Sursa foto: GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brad Pitt și Ines de Ramon se întâlnesc de „câteva luni”, a declarat un apropiat al actorului pentru People, precizând că „relația nu este exclusivă”.

Sursa foto: GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Potrivit sursei citate, cei doi s-au întâlnit prin intermediul unui prieten comun.

Ines de Ramon a fost căsătorită cu starul din Jurnalele Vampirilor, Paul Wesley.

Ines De Ramon, care a absolvit Universitatea din Geneva în 2013 și a lucrat anterior pentru Christie's și De Grisogono, s-a căsătorit în 2019 cu Wesley, în vârstă de 40 de ani. În septembrie, un reprezentant al cuplului a declarat că acestia trăiesc despărțiți de câteva luni. „Decizia de separare este reciprocă și a fost luată în urmă cu cinci luni”, a declarat acesta pentru People.

Sursa foto: Robin Platzer/Twin Images / ddp USA / Profimedia

Brad Pitt a fost căsătorit de două ori – cu Jennifer Aniston din 2000 până în 2005, apoi cu Angelina Jolie din 2014 până în 2019.