Anna Kournikova se mentine in forma pentru ca este o profesionista a tenisului dar si pentru ca exercitiile o ajuta sa-si pastreze o stare pozitiva.

"Ma simt super cand transpir si dau afara toate energiile negative", a declarat jucatoarea pentru revista People.

Ca pentru orice sportiv, este foarte important sa te concentrezi asupra exercitiilor pentru masa musculara atat cu greutati dar si la aparate. Dar si beneficiile fitness-ului sunt la fel de mari. "Trebuie sa faci muschi si sa te simti bine fata de tine. Fac si exercitii cardio, dar foarte putine, doar cat sa scap de stress si sa transpir", declara Anna.

Kournikova a concurat alaturi de jucatori de tenis de top la nivel mondial. Dar ea trebuie sa duca si lupte de culise, cu speculatiile presei. Cea mai recenta a fost postata pe Internet si face referire la kilogramele care au disparut de pe corpul Annei. Ea declara ca aceste speculatii nu o "afecteaza cu adevarat".

"Cand esti persoana publica stii in ce te bagi. Trebuie doar sa te simti ok cu tine insati. Sunt parerile cuiva dar nu trebuie sa te concentrezi la asta", spune Kournikova

Anna are o relatie de lunga durata cu Enrique Iglesias, despre care declara ca e "totul in regula". Zvonurile insa anunta o posibila logodna a celor doi. Atat Anna cat si Enrique au un program foarte incarcat. "E foarte important sa ne intelegem unul pe celalalt", conchide frumoasa sportiva.