Întâlnirea celor doi celebri actori a avut loc când au jucat în povestea medievală fantastică „Excalibur” (1981), și a continuat într-o frumosaă poveste de dragoste, care a durat până în 1985.

Taylor Hackford si Helen MirrenFoto: Marechal Aurore/ABACA / PA Images / Profimedia

Helen Mirren (77 de ani) a dezvăluit detalii într-un interviu pentru revista AARP Magazine. Ea a dezvăluit că a făcut că a făcut câte o cămașă pentru fiecare iubit al ei. „Da, am făcut una și pentru Liam”, a spus Mirren, recunoscând că au fost foarte îndrăgostiți.

A mai făcut și pentru Peter OʼToole, și pentru regizorul Taylor Hackford. Dar nu admite că are proprul brand de cămăși: „Nu sunt deloc reușite.”

„Nu eram meniți să fim mereu împreună, dar ne-am iubit foarte, foarte mult. Îl iubesc mult și acum. Este un tip extraordinar.”

Mirren a declarat public că a locuit împreună cu Neeson aproape tot timpul legăturii lor și că relația lor a fost ceva serios. Dar oamenii se schimbă. „Da, vreau să spun că sunt o persoană total diferită de cea de când aveam 22-23 de ani. Și pielea ți se schimbă. Corpul se schimbă. Și cum gândești se schimbă.”

După ce relația lor s-a încheiat în 1985, ea a început una cu actualul soț, Taylor Hackford, pe care l-a întâlnit la o audiție pentru filmul „White Nights”. S-au căsătorit în decembrie 1997 și sunt încă împreună după 25 de ani.

Întrebată cum o face Hickford să se simtă frumoasă, Helen Mirren a răspuns: „O, nu cred că mă face vreodată să mă simt frumosaă. Nu este necesar. Sincer, nu pentru asta îl iubesc.”

Actrița este una din persoanele care au apreciat timpul petrecut în pandemie.

„Am muncit tot timpul după ce am împlinit 20 de ani. Mulți au suferit în acea perioadă teribilă. Dar pentru mine a fost benefică, deoarece am putut fi cu soțul meu și să stăm la masă în fiecare seară timp de șase luni – ceea ce nu mai făcusem - și să nu mă gândesc la muncă.”, spune Mirren.

Surse: Fox News, People