Populara actrița de comedie din anii '80 Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani. Vestea a fost confirmată de copiii vedetei pentru revistele People și Variety.

Kristie AlleyFoto: kpa / United Archives / Profimedia

Copiii actriței, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, au anunțat luni seară că actrița a murit din cauza cancerului.

Vestea tristă a fost anunțată prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare, pe care s-a distribuit o declarație din partea copiilor ei.

  • "Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume... Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă.
  • Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare", au transmis cei doi copii ai actriței.

Kirstie Alley a fost cunoscută mai ales pentru rolul Rebecca Howe din serialul NBC „Cheers", despre viața patronilor unui bar din Boston, pentru care a câștigat în 1991 premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie, notează AFP.

Ea a câștigat un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul autist în filmul "David to Madness" din 2020.

Kirstie Alley a jucat și în comedia romantică "Look Who's Talking" din 1989 - și în cele două continuări ale sale, alături de John Travolta.

Travolta i-a adus un omagiu actriței luni seară, postând pe Instagram o fotografie cu Kristie Alley când era tânără.

"Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată", a declarat John Travolta. "Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea."