Tom Cruise, care se află la filmări pentru al optulea titlu al francizei „Mission Impossible”, a realizat o impresionantă cascadorie în timp ce mulţumea fanilor pentru susţinerea acordată lugmetrajului „Top Gun: Maverick”, relatează Deadline și News.ro.

Tom Cruise intr-o noua cascadorieFoto: Captura video

După succesul înregistrat de Maverick, Tom Cruise a ţinut să mulţumească fanilor în stilul său: sărind din avion de la mare altitudine la filmările pentru viitorul film Mission Impossible.

Videoclipul său a fost publicat în noaptea de duminică spre luni pe contul său de Twitter.

„Vă salut pe toţi”, a spus Tom Cruise în acest videoclip vizionat de aproape 4 milioane de ori. „Suntem în atât de frumoasa Africă de Sud, la filmările pentru Mission: Impossible - Dead Reckoning. Nu am vrut să închei anul fără să vă mulţumesc că aţi mers la cinema şi că aţi susţinut Top Gun: Maverick”.

Apoi, actorul, la îndemnul regizorului filmului Christopher McQuarrie, a sărit în gol continuând să se adreseze fanilor:

„Ca întotdeauna, mulţumesc să ne-aţi permis să vă distrăm. Este o onoare imensă. Vă doresc sărbători fericite. Aveţi grijă de voi. Ne vedem la cinema”.

Tom Cruise a devenit un obişnuit al acestor videoclipuri. În luna noiembrie a anului trecut, actorul a realizat o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din al Doilea Război Mondial în timp ce face loopinguri, tot în timpul filmărilor pentru filmul Mission Impossible 8.

Încasând 1,4 miliarde de dolari la nivel mondial, Top Gun: Maverick este cel mai mare succes al anului la box office, surclasând la acest capitol ultimul film Jurassic Park și lungmetrajulDoctor Strange in the Multiverse of Madness.

Când apare ultimul film „Mission Impossible” cu Tom Cruise

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, regizat ca cele două anterioare ale francizei de Christopher McQuarrie, un colaborator fidel al lui Tom Cruise, va fi lansat pe 12 iulie 2023.

Programat iniţial pentru iulie 2020, filmul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei, ceea ce a făcut dificilă filmarea în locurile planificate în fiecare colţ al lumii, de la Veneţia până în Africa de Sud.

Tom Cruise va fi alături de Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson şi Vanessa Kirby. Hayley Atwell, Pom Klementieff, Rob Delaney şi Indira Varma.

Povestea Mission Impossible - Dead Reckoning este încă secretă, în ciuda unui prim trailer disponibil de câteva luni.

Ca întotdeauna, poți găsi mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: