Iulian Nunucă, pregătit de Tudor Chirilă, este marele câștigător al concursului Vocea României de pe Pro TV și al premiului de 100.000 de euro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Locul patru a fost câștigat de Winael Baldus, locul trei de Teodor Debu, iar locul doi a fost ocupat de Andra Botez.

Cine este Iulian Nununcă

Iulian Nunucă, câștigătorul de la Vocea României 2022, este din Pașcani, are 18 ani și a uimit încă de la audițiile pe nevăzute. În semifinală, concurentul din echipa lui Tudor Chirilă și-a impresionat până la lacrimi antrenorul, potrivit Unica.

„Muzica e tot ceea ce vreau să fac și prin asta îmi găsesc și liniștea și fericirea, toate emoțiile. Mama și doamna învățătoare m-au înscris la foarte multe concursuri la care pot să câștig premii”, mărturisea Iulian Nunucă cu ceva timp în urmă.

Tatăl și bunicul lui Iulian Nunucă sunt lăutari, unii extrem de cunoscuți în zona din care aceștia provin, astfel că, de mic copil, a crescut pe acordurile instrumentelor muzicale.

Recunoaște că nu îi este rușine să spună că face parte din etnia romilor și se bucură extrem de mult de faptul că familia lui îl susține și a înțeles decizia lui de a cânta alt stil muzical, potrivit Unica.

Iulian a fost prezent și în 2016 in finala unei alte emisiuni-concurs „Next Star”, de pe Antena 1.

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Deb s-au luptat vineri seară pentru marele premiu, contracte muzicale și glorie.

Carla`s Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici au urcat pe scenă și au cântat, fiecare, alături de unul dintre finaliști.