Actorul Jeremy Renner, care a interpretat rolul lui Hawkeye în filmele Marvel "Avengers", se afla în stare critică, dar stabilă, într-un spital din Nevada, după ce a suferit un traumatism în timp ce curăța zăpada, au anunțat agentul său și autoritățile locale, transmite Reuters.

Jeremy RennerFoto: DreamsTime / Starstock

Renner a fost internat la terapie intensivă în urma unei intervenții chirurgicale, luni, după ce „a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice" în accident, a precizat publicista Samantha Mast într-un comunicat.

Actorul din Avengers a avut nevoie până acum de două intervenții chirurgicale pentru a remedia rănile suferite în accident, a declarat o sursă apropiată actorului pentru CNN.

Renner, în vârstă de 51 de ani, a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul în filmul "The Hurt Locker" din 2008, care a câștigat și Oscarul pentru cel mai bun film, și a primit o nominalizare pentru rol secundar pentru munca sa în "The Town" din 2010.

După succesul din "The Hurt Locker", Renner a jucat în mai multe proiecte Marvel, precum și în două filme "Mission: Impossible", "Arrival" și "American Hustle", printre altele.

Avertizare de vreme rea în Nevada

Renner are o casă în Washoe County, Nevada, de mai mulți ani, potrivit Reno Gazette Journal. În acea zonă din nordul statului Nevada au căzut ninsori abundente în noaptea de Anul Nou.

Serviciul Național de Meteorologie a avut o avertizare de furtună de iarnă în weekend în zonă.

Luna trecută, Renner a scris pe rețelele de socializare atunci când în zonă au căzut cantități mari de zăpadă.

„Ninsoarea de la Lake Tahoe nu este o glumă", a scris Renner pe Twitter în decembrie, postarea arătând o mașină acoperită de zăpadă.

În weekend, oficialii i-au avertizat pe cei care aveau planuri de călătorie prin Sierra Nevada cu privire la drumurile înghețate și la condițiile de conducere în condiții de iarnă. (Sursă foto articol Dreamstime)