Serialul „1899" nu va avea un al doilea sezon la Netflix, au anunțat creatorii seriei Baran bo Odar și Jantje Freise printr-o declaraţie distribuită pe Instagram, scrie Variety.

NetflixFoto: Bekir Ugur / Dreamstime

„Cu părere de rău trebuie să vă spunem că „1899” nu va fi reînnoit”, a scris Odar. „Ne-ar fi plăcut să încheiem această călătorie incredibilă cu un al doilea şi al treilea sezon, aşa cum am făcut cu „Dark”. Dar uneori lucrurile nu decurg aşa cum plănuieşti. Asta e viaţa", a spus el.

„Ştim că acest lucru va dezamăgi milioane de fani. Dar vrem să vă mulţumim din suflet că aţi făcut parte din această aventură minunată", continuă declaraţia.

„1899", care a urmărit un grup de imigranţi la bordul unei nave care se confruntă cu o serie de evenimente misterioase, a fost lansat pe platformă în 17 noiembrie 2022. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniţi de speranţele şi visurile legate de viitorul care îi aşteaptă în noul secol, într-o altă ţară.

Dar călătoria lor ia o turnură neaşteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranţi plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinţei într-un adevărat coşmar.

În prima sa săptămână de disponibilitate, producţia internaţională a ajuns în top 10 al Netflix la No. Slot 2, doar în spatele sezonului 5 „The Crown".

În patru zile, „1899" a adunat aproximativ 79,27 milioane de ore de vizionare.

Serialul este creat de Baran bo Odar şi Jantje Friese, care au imaginat şi "Dark". (sursă news.ro)(Sursă foto articol Dreamstime)