Elton John vrea sa-si arate sprijinul pentru candidata la prezidentiale Hillary Clinton. El va organiza pe 9 aprilie un concert avand ca scop strangerea de fonduri pentru campanie. Concertul va avea loc la Radio City Music Hall in New York.

"Nu sunt un politician dar cred in ceea ce face Hillary Clinton. Sunt incantat s-o sprijin cantand intr-o seara care va fi cu adevarat memorabila", a declarat cantaretul britanic.

Evenimentul se va numi "Elton si Hillary: Doar o noapte". O noutate ar fi si faptul ca acesta va fi primul concert solo al artistului din octombrie 2000 incoace.

Pe de alta parte, fostul presedinte si sotul lui Hillary, Bill Clinton impreuna cu Brad Pitt s-au intalnit duminica la New Orleans pentru a pune prima caramida a unui cartier unde vor fi construite zeci de case cu pret redus. Constructia se va realiza cu sprijinul fundatiei actorului, "Make It Right".

"Sper sa vedem o schimbare majora aici in sase luni", a declarat Pitt.

Cei doi si-au unit fortele si, impreuna cu sute de voluntari, au curatat pamantul de iarba si gunoi pentru a face loc noilor locuinte. Locatia noului cartier de case se afla intr-o zona devastata de uraganul Katrina in 2005.

Printre voluntari s-au numarat si 600 de studenti, membrii ai Clinton Global Initiative University, un program creat pentru a incuraja studentii sa participe la problemele globale cu solutii practice.

"Un weekend centrat pe serviciul adus de tineri se termina prin transformarea cuvintelor in actiune", a declarat Bill Clinton.