Actorul american Jeremy Renner a împlinit 52 de ani sâmbătă, 7 ianuarie, și a sărbătorit împreună cu medicii și asistentele care îl îngrijesc în spital, în timp ce se recuperează după accidentul avut în timp ce curăța zăpada, scrie CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Mulțumesc renumitei echipe medicale de la terapie intensivă pentru că ați început această călătorie", a scris Renner pe Instagram, unde a postat la Story o fotografie care îl arată pe actor pe un pat de spital, înconjurat de cadre medicale.

Nu este prima dată când vedeta a distribuit poze cu el din spital.

Actorul american a suferit două intervenții chirurgicale pentru traumatisme toracice și leziuni ortopedice după ce a fost strivit de un plug de zăpadă în ziua de Anul Nou, în apropierea casei sale din Nevada.

Starul Marvel curăța zăpada de pe o alee când s-a produs accidentul, a declarat anterior publicistul său pentru CNN.

Renner a distribuit, de asemenea, un scurt videoclip cu fanii săi care dansează pe melodia "In Da Club" a lui 50 Cent pentru a-i ura "La mulți ani", iar el le-a mulțumit pentru mesaj.

Șeriful comitatului Washoe, Darin Balaam, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că plugul lui Renner a început să se rostogolească în timp ce Renner nu se afla pe scaunul șoferului. El a fost rănit în timp ce încerca să se urce înapoi în mașină, a spus Balaam.