​Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc care a câștigat ediția din 2021 a emisiunii Românii au talent difuzată de PRO TV, a fost lăudată de jurații America’s Got Talent: All Stars după spectacolul oferit de adolescenta de 13 ani. Fanii emisiunii de pe ocean au ales-o să meargă în finală.

Hedi Klum, unul din jurații America's got talentFoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum au fost impresionați de numărul de ventrilocie oferit de Ana-Maria Maria Mărgean,potrivit Pro TV.

Publicul a început să o aclame pe tânăra din România în momentul în care a început și să cânte.

Fanii emisiunii difuzate peste ocean au decis să o trimită pe micuța Ana-Maria în finala emisiunii America’s Got Talent: All Stars.

Adolescenta a fost invitată în emisiunea din SUA în calitate de câștigătoare a sezonului 11 Românii au talent, când avea 11 ani.

„Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum.

„România ar trebui să fie mândră de ea” sau „Fata asta este un star” sunt doar câteva din comentariile clipului de pe YouTube cu momentul Anei care are peste 820.000 de vizualizări.

Ana-Maria Maria a povestit că în timpul pandemiei l-a descoperit pe Terry Fator, un ventriloc cunoscut din SUA, iar în anul în care a împlinit 11 ani, părinții ei i-au dăruit o păpușă pe care a botezat-o Lizzy.

Tânără a mai spus că a fost surprinsă în 2021 când a primit Golden Buzzer din partea Andrei la Românii au talent pentru că în România ventrilocia nu este atât de apreciată.