Unul dintre cei mai excentrici DJ-i Salvatore Ganacci revine pe scena Neversea, care se va desfăşura în perioada 6 - 9 iulie, la Constanţa. Printre artiștii români care vor concerta la malul mării se numără Grasu XXL, Nicole Cherry, Spike și Ștefania.

Festivalul Neversea va avea loc la Constanța între 6 și 9 iulieFoto: Inquam Photos / Costin Dinca

Peste 5 luni, pe scena principală a Neversea, fanii se vor bucura de cea mai tare combinaţie - Timmy Trumpet şi cea mai puternică trompetă din mainstage-ul unui festival.

„Primul val de artişti este completat şi de Alok, Don Diablo, Morten, SOFI TUKKER, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareş x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live şi Ştefania, care vin la a cincea ediţie a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, care va avea loc în perioada 6-9 iulie, în Constanţa, pe plaja Neversea”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Pentru prima dată, pe scena principală a festivalului Neversea va urca Alok, DJ-ul numărul patru în lume.

Morten, de origine daneză, este considerat unul dintre cei mai bine cotaţi producători/DJ-i din noul val. A cunoscut o ascensiune extraordinară datorită colaborării cu David Guetta în cadrul proiectului Future Rave, o marcă de sunet în zona de cultură dance.

Salvatore Ganacci a lansat piese la care a lucrat cu Sanjin şi Jillionaire de la Major Lazer, iar clip-ul oficial pentru „Money in my mattress”, o producţie lansată împreună cu Trinidad James, a fost considerat de MTV ca fiind „cel mai ciudat lucru la care să te uiţi toată ziua”.

Artiști trap, la Neversea 2023

Ganacci reuşeşte să atragă publicul într-un mod aparte, apariţiile live ale suedezului au devenit virale pe platformele de social media.

Duo-ul de origine americană Sofi Tukker ajunge pentru prima oară pe scena principală a festivalului Neversea. Sophie Hawley-Weld şi Tucker Halpern sunt cunoscuţi în toată lumea pentru producţiile care au ca temă unitatea, empatia şi libertatea.

Timmy Trumpet, australian la origine, este singurul DJ din lume care, în 2019, a scris istorie: a pus muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitaţie zero - a plutit la propriu, în cadrul unui program derulat cu Agenţia Spaţială Europeană şi germanii de la BigCityBeats.

Mainstage-ul festivalului Neversea va oferi fanilor concerte live cu nume mari din muzica românească: Grasu XXL, Nicole Cherry, Rareş x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live şi Ştefania.

Cât costa abonamentul la Neversea 2023

Unii dintre cei mai în vogă artişti ai muzicii trap vor participa la Neversea.

„Scena ARK prezintă în 2023 cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, trip-hop şi dubstep: Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziţii, Petre Ştefan, Phunk B, Puya, Rava, Şatra B.E.N.Z., Specii şi Yny Sebi. Alţi artişti vor fi anunţati în perioada următoare”, se mai spune în comunicat.

Fanii festivalului pot achiziţiona acum abonamente pentru cea de-a cincea ediţie a festivalului Neversea începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces şi 209 euro plus taxe pentru VIP.

Din 11 februarie, preţul unui abonament General Acces va fi de 109 euro plus taxe, iar cel de VIP de 209 euro plus taxe. Abonamentele sunt disponibile pe neversea.com/tickets. (Agerpres)