Elon Musk, care spunea că preferă „să trăiască mai puțin, dar să mâncânce mâncare gustoasă”, vine acum cu noi dezvăluiri despre obiceiurile sale alimentare. Directorul executiv al Tesla afirmă că în fiecare dimineață mănâncă o gogoașă, conform Business Insider.

Elon MuskFoto: JLPPA / Bestimage / Profimedia

CEO-ul Twitter și-a dezvăluit pofta de dulciuri printr-un comentariu la un mesaj postat pe Twitter de Peter Diamandis, medic și CEO al organizației non-profit XPRIZE. Diamandis a scris că „zahărul este otravă”, iar Musk a răspuns: „Eu mănânc o gogoașă în fiecare dimineață și sunt încă în viață”.

Diamandis a venit cu o precizare după ce a văzut răspunsul dat de Musk: „Bine, Elon, permite-mi să fiu mai precis. Zahărul este o otravă lentă”.

Dezvăluirea lui Musk despre dieta zilnică cu gogoși nu este surprinzătoare, având în vedere comentariile sale din trecut despre obiceiurile sale alimentare.

„Aș prefera să mănânc mâncare gustoasă și să trăiesc o viață mai scurtă”, i-a spus Musk prezentatorului de podcast Joe Rogan în 2020. Musk a recunoscut că face exerciții fizice, dar, dacă s-ar putea, „nu le-aș face deloc".

Obiceiurile alimentare mai puțin cunoscute ale celebrităților

Musk nu este singura persoană celebră care dezvăluie ce obiceiuri alimentare are. În sfera politică, fosta președintă a Camerei Reprezentanților, deputata Nancy Pelosi, a spus că la micul dejun măncâncă hot-dog, paste, înghețată și ciocolată. De asemenea, fostul președinte Donald Trump mănâncă de la fast-food, spunându-i în februarie unui angajat al McDonald's că știe meniul „mai bine decât orice persoană care lucrează la restaurant".

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, spunea că adoră să mănânce caracatiță la micul dejun, iar directorul executiv al Meta, Mark Zuckerberg, preferă să mănânce carne de la animale pe care le-a ucis el însuși.