Shakira a fost surprinsă luându-și rămas bun cu lacrimi în ochi de la prieteni, în timp ce părăsește Barcelona pentru a se muta la Miami cu fiii ei, în urma despărțirii sale de Gerard Piqué. Presa spaniolă a descris scenele ca fiind „ultimul ei rămas bun" de la vechea viață, înainte de a începe un nou capitol american, scrie The Sun.

Shakira în videoclipul MonotoniaFoto: Ace Ent / Planet / Profimedia

Cântăreața în vârstă de 46 de ani a ales să poarte o ținută din denim, în timp ce ea și cei doi fii ai săi, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, de 8 ani, se îndreptau spre îmbarcare. Shakira a făcut anunțul printr-o postare pe Twitter:

  • „M-am stabilit în Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeași pe care o căutăm acum într-un alt colț de lume, alături de familie, prieteni și mare.
  • Astăzi, începem un nou capitol în căutarea fericirii noastre”.

Vedeta ar fi trebuit să se mute în 3 ianuarie împreună cu cei doi fii ai ei, dar călătoria a fost amânată după ce starea de sănătate a tatălui cântăreței s-a deteriorat.

Vestea plecării l-ar fi deranjat pe Piqué, care este „foarte supărat" pentru că a fost anunțat cu doar „câteva zile înainte" că fosta lui parteneră se va muta la Miami cu cei doi copii ai lor.

Avocata Shakirei, Pilar Mane, i-a spus avocatului lui Piqué, Ramon Tamborero, într-un anunț oficial, că vedeta pleacă definitiv. Cântăreața l-ar fi sunat pe fostul jucător al Barcelonei pentru a confirma informația, însă acesta ar fi fost furios că nu a știut data exactă a plecării lor. Jurnaliștii spanioli susțin că cei doi băieți ar urma să înceapă școala în Florida în 11 aprilie - ziua în care elevii din SUA se vor întoarce la cursuri după vacanța de primăvară.

Piqué a dezvăluit că se întâlnește cu Clara Chia Marti, în vârstă de 24 de ani, la scurt timp după ce el și Shakira și-au anunțat despărțirea. Fostul cuplu a confirmat în noiembrie că au ajuns în cele din urmă la un acord privind custodia copiilor. Ei au semnat acordul la un tribunal din Barcelona în luna următoare. Ca parte a acordului, Piqué va petrece vacanțele cu copiii săi.