Actriţa americană Hilary Swank, dublă laureată a premiului Oscar, a anunţat luni că a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut gemeni, o fetiță și un băiețel, în timpul sărbătorii pascale catolice, informează DPA.

Actrița Hillary SwankFoto: John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potrivit vedetei hollywoodiene, care are în palmares două premii Oscar, sarcina ei „nu a fost uşoară", dar "a meritat efortul".

Hilary Swank, în vârstă de 48 de ani, a distribuit o fotografie pe Instagram care o arată într-un balcon, purtând un halat de baie şi ţinându-i pe cei doi bebeluşi în braţe, în timp ce priveşte peste balustradă în direcţia mării.

„Nu a fost uşor. Dar băiatul şi fetiţa au meritat tot efortul. Paşte fericit! Vă scriu acest mesaj dintr-un adevărat paradis", a scris actriţa americană în mesajul care însoţeşte fotografia.

Numeroase celebrităţi, inclusiv Viola Davis, Sharon Stone, Juliette Lewis, Maria Sharapova şi Kate Hudson, au felicitat-o pentru această veste.

Hilary Swank s-a căsătorit cu antreprenorul Philip Schneider în 2018 după o relaţie de aproape doi ani. Ea a fost căsătorită şi cu actorul Chad Lowe în perioada 1997 - 2007.

Artista americană a câştigat de două ori premiul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal" datorită interpretărilor sale din filmul „Boys Don't Cry" (1999) - despre un tânăr transgender care se mută în Falls City, Nebraska - şi din lungmetrajul „Million Dollar Baby" (2004) - despre parcursul unei practicante de box amator care doreşte să treacă la boxul profesionist.

Hilary Swank s-a remarcat şi în alte producţii de succes, precum filmul dramatic "Freedom Writers", drama romantică "P.S. I Love You", lungmetrajul biografic "Amelia" şi, recent, serialul TV "Alaska Daily".