Actorul Jamie Foxx a fost spitalizat de urgență cu două zile în urmă ca urmare a unei „complicaţii medicale” în timpul filmărilor la cel mai recent film al său, a declarat familia sa într-un comunicat publicat joi, relatează The Guardian și News.ro.

Jamie Foxx (dreapta)Foto: Xavier Collin-Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

„Vrem să vă informăm că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicaţie medicală. Din fericire, datorită acţiunilor rapide şi a unei îngrijiri speciale, deja se recuperează”, a postat fiica sa Corinne Foxx pe Instagram.

„Ştim cât de iubit este şi vă mulţumim pentru rugăciunile voastre. Familia vă roagă să-i respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă”, a mai transmis ea.

Nu au fost oferite alte informaţii despre starea de sănătate a actorului premiat cu Oscar pentru lungmetrajul biograficRay din 2004, şi nici despre tulburarea de care suferea.

Foxx, în vârstă de 55 de ani, filma în Atlanta, Statele Unite.

Ce se știe despre filmul Netflix cu Jamie Foxx și Cameron Diaz

Jamie Foxx filmează în prezent comedia de acţiune Back in Action, o producţie Netflix care marchează revenirea actriţei Cameron Diaz în faţa camerelor de filmat, după aproape un deceniu.

Deși Netflix nu a dezvăluit deocamdată detalii despre povestea filmului, fotografii apărute pe rețelele de socializare mai devreme în cursul acestei săptămâni de pe platourile de filmare din Atlanta i-au surprins pe Foxx și Diaz alături de o echipă de fotbal de fete.

Foxx purta ceea ce părea o jachetă de antrenor cu numele „Dragons” inscripționat pe ea.

Se crede însă că majoritatea filmărilor au avut loc în Marea Britanie și că echipa de producție s-a mutat în SUA abia luna trecută, pentru ultima parte a lor. Potrivit revistei Variety, filmul ar fi deja finalizat și a intrat în faza de post-producție.

În afară de Foxx și Diaz, Netflix i-a convins recent pe Arnold Schwarzenegger și Robert De Niro să joace în producții ale sale, fiecare dintre cei doi urmând să fie protagonistul unui serial difuzat de platforma americană de streaming.