Cicciolina are probleme economice. Locuinţa de 130 de metri pătrați din via Cassia, situată într-o zonă cu piscină privată, a fost executată silit, iar acum autoritatea judiciară a stabilit prețul de pornire: 231.000 de euro, începând cu luna iulie, potrivit La Stampa, citat de Rador.

Cicciolina ( Ilona Staller)Foto: Bianconi/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

„Prea multe cheltuieli”, a explicat starul porno. „Am niște apartamente de care am preferat să scap în loc să plătesc taxe, pentru că aveam niște datorii”, a spus Ilona Staller, care dezvăluie publicaţiei Il Messaggero că a decis să scoată la licitație istoricul său apartament de pe via Cassia, folosită și ca decor pentru unele filme hard.

„Timp de doi ani, din cauza pandemiei nu am putut să lucrez, altfel mi-aș fi plătit datoria și l-aș fi păstrat”, a explicat vedeta ziarului roman care a reconstituit povestea.

Nu este prima dată când se vorbește despre dificultățile economice ale Ilonei Staller.

Într-un interviu acordat în 2019 revistei Vanity Fair, Cicciolina a explicat că și-a cheltuit toate economiile și că i-a fost executată silit și până şi anuitatea. Anunțase atunci că vrea să-și scoată la licitație toate obiectele personale, chiar și iconica rochie verde cu steagul italian pe care o purta în 1987, când a intrat în Cameră: „Pentru mine valorează un milion de euro”.

Atunci ajunsese pe piaţă o alta proprietate, un penthouse situat tot în via Cassia, unde Cicciolina locuia împreună cu niște porumbei albi și o gâscă pe care o botezase De Mita. (Ciriaco De Mita/un cunoscut politician italian).

Pentru a ieşi din impasul financiar, Ilonei Staler i-a venit ideea de a organiza întâlniri prin intermediul Instagram: o pizza cu Cicciolina, sau o partidă joc de șah.

O modalitate, cine știe, de a lupta și cu singurătatea: „Bărbații nu îmi fac avansuri, şi totuși sunt o femeie ca oricare alta. Aș vrea să întâlnesc pe cineva serios, care să mă iubească”.