Cântăreaţa americană Katy Perry şi-a liniştit fanii după ce părut că şi-a pierdut locul şi a fost zărită plimbându-se dezorientată pe culoar sâmbătă în Westminster Abbey din Londra, în timpul ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea, relatează DPA și Agerpres.

Cântăreaţa Katy Perry, la ceremonia de încoronare a regelui CharlesFoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Un videoclip distribuit pe reţelele sociale o arată pe vedeta pop americană, care a purtat un costum cu fustă de culoare liliachie realizat de Vivienne Westwood, plimbându-se dezorientată în timp ce încerca să-şi găsescă locul.

Ea s-a oprit apoi la unul dintre culoare, arătând spre un scaun şi cerând ajutorul invitaţilor.

Cântăreaţa, în vârstă de 38 de ani, a postat un mesaj pe Twitter pentru a le răspunde fanilor, după ce zeci de mii de internauţi au apreciat şi au distribuit înregistrarea video.

„Nu vă faceţi griji, mi-am găsit locul”, a scris cântăreaţa, care va cânta la concertul de duminică de la Castelul Windsor.

Mesajul i-a făcut pe unii fani să glumească pe seama lui Perry, care este un ambasador pentru The British Asian Trust, o organizaţie de caritate fondată de regele Charles pe când era prinţ de Wales.

Un utilizator a glumit spunând că locul pe care nu-l găsea cântăreaţa „ar fi trebuit să fie tronul, dar nu ştie ce s-a întâmplat”.

Acesta nu este singurul incident observat de public, după ce Perry a fost văzută în timp ce părea că s-a împiedicat în momentul în care a plecat de la ceremonia de încoronare.

Vedeta pop a fost susţinută de alţi invitaţi după ce aproape era să se prăbuşească la plecarea de la ceremonia organizată la Westminster Abbey.