Topmodelul Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, a anunţat, joi, că are un băieţel, adăugând că este „un adevărat dar de la Dumnezeu”, transmite Sky News.

Naomi CampbellFoto: Vianney Le Caer / AP / Profimedia

Modelul a anunţat vestea pe Instagram, alături de o fotografie în care îl leagănă pe bebeluş.

„Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit”, a afirmat modelul, potrivit News.ro.

„Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”, a adăugat ea.

Prieteni celebri, printre care designerul Donatella Versace, Cindy Crawford şi modelul german Claudia Schiffer au împărtăşit mesaje de felicitare.

Campbell, născută la Londra, a surprins lumea în mai 2021, când a anunţat că are o fetiţă, cu puţin timp înainte de a împlini 51 de ani.

Ea a pozat alături de fiica ei pentru coperta ediţiei din martie 2022 a revistei British Vogue şi a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, spunând: „Nu a fost adoptată, ea este copilul meu”.

Campbell a declarat pentru revistă: „Pot număra pe degetele de la o mână numărul de persoane care ştiau că o voi avea, dar este cea mai mare binecuvântare pe care mi-aş putea-o imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.”

Campbell a fost descoperită pe când era şcolăriţă şi a ajuns primul model britanic de culoare care a apărut pe coperta revistei British Vogue.

Ea este cunoscută şi pentru activitatea sa caritabilă, iar în 2005 a fondat Fashion For Relief, o organizaţie caritabilă care îmbină moda şi filantropia, potrivit News.ro.