CRBL, care a fost implicat într-un accident de motocicletă în week-end, a transmis fanilor că se simte bine și că se recuperează într-un spital din București.

Artistul CRBLFoto: Catalin Soare / Www.Sportaction. / AP / Profimedia

Artistul a declarat că se simte bine în acest moment și că se recuperează într-o unitate spitalicească din Capitală. Inițial, a fost internat la Hațeg, apoi transferat la un spital din Deva. CRBL le-a mulțumit cadrelor medicale care l-au îngrijit prin intermediul mesajului postat pe contul său de Facebook.

„În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecții pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț, că așa se întâmplă în viață. Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de mine: din Hațeg, din Deva, de aici de la București și bineînțeles vreau să mulțumesc comunității moto din România, care a fost alături de mine și bineînțeles prietenilor, familiei, fanilor, toți ce care ați avut un gând bun pentru mine. A contat foarte mult și nu vă mai faceți griji. Nu mai citiți toate știrile, pentru că nu sunt chiar așa… O să vă povestesc cum a fost în realitate. Dar, deocamdată, să știți că sunt bine. Oficial îmi merge bine”, și-a încheiat CRBL mesajul, fâcând referire la melodia de succes a trupei Simplu.

CRBL a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în oraşul Haţeg din judeţul Hunedoara, în timp ce se afla pe o motocicletă şi a depăşit neregulamentar o coloană de maşini, apoi s-a izbit de o autoutilitară din faţa sa. Poliţiştii au deschis dosar penal, iar artistul a fost dus de urgenţă la spital, potrivit News.ro.

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, a transmis IPJ Hunedoara.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.