Starul rock american Bruce Springsteen a anunțat miercuri că își va amâna toate concertele programate în acest an în Statele Unite până în 2024 pentru „a se recupera de un ulcer la stomac”, potrivit AFP.

Bruce SpringsteenFoto: Valerie Macon / AFP / Profimedia Images

Springsteen , care tocmai a împlinit 74 de ani și care își amânase deja concertele din septembrie, „a continuat să se recupereze bine în urma unui ulcer la stomac în ultimele săptămâni și va continua tratamentul până la sfârșitul” anului 2023, potrivit unui comunicat pe X (fostul Twitter).

„Toate datele de concert rămase în 2023 vor fi reprogramate pentru 2024”, se precizează în comunicat.

„Mulțumesc tuturor prietenilor și fanilor mei pentru urările de bine, încurajările și sprijinul lor”, a scris Bruce Springsteen pe contul său X, promițând: „Mă simt mai bine și abia aștept să vă văd pe toți anul viitor”.

Noile date ale concertelor din 2024 vor fi anunțate în scurt timp, iar biletele cumpărate deja vor fi bineînțeles valabile sau rambursate, dacă este cazul, în termen de 30 de zile, potrivit comunicatului megastarului.

Artistul american se afla în turneu cu muzicienii săi, „E Street Band” de la începutul anului. El își anulase deja concertele programate pentru lunile august și septembrie, invocând un „ulcer gastric”.