Keanu Reeves vrea sa puna capat unei aventuri nu tocmai legale. Avocatii actorului au aparut marti in fata Curtii Supreme a statului Los Angeles. Ei au cerut ca procesul intentat de un paparazzo care sustine ca a fost ranit de actor sa fie mutat in faza de mediere.

La medierea unui proces, persoanele care au o disputa sunt ajutate de o persoana neutra sa comunice in asa fel incat sa ajunga la o intelegere acceptata de amandoua partile.

Poti citi documentele de la proces in limba engleza - format PDF

Fotograful brazilian Alison Silva nu este strain de intalnirile cu celebritati. El a intentat proces impotriva lui Keanu Reeves pe 5 noiembrie anul trecut in urma unui incident care s-a petrecut in mai.

Silva sustine ca incerca sa-l fotografieze pe actor intr-o parcare de langa o clinica din California. Atunci, Keanu l-a lovit cu masina, un Porsche 911 model 1996. Medicii de pe ambulanta i-au acordat ajutor la fata locului iar apoi l-au transportat pe paparazzo la spital. El a suferit diverse rani care i-au impiedicat desfasurarea activitatii profesionale dar si cateva defectiuni la masina.

"Nu m-a mai urmarit niciodata cineva in asemenea mod, ca si cum ar fi vrut sa ma ucida. Masina m-a lovit direct in genunchi, eram sub soc si ma durea ingrozitor", a declarat fotograful. Un alt martor aflat la fata locului declara la momentul respectiv: "Alison facea poze. Keanu era parcat la ceva distanta de el. L-am vazut pe actor cum a venit direct spre el, l-a lovit si apoi a plecat pe sosea".

La proces, fotograful brazilian a cerut daune pentru distrugerea proprietatii, pierderi de venituri, cheltuieli medicale si judiciare dar si alte daune.

In urma incidentului, Keanu Reeves a fost doar chestionat de politisti insa nu a suferit nicio acuzatie sau nu a platit nicio amenda. Actorul nu a suferit rani cauzate de tamponare.