Actrița Jada Pinkett Smith a dezvăluit miercuri că este despărțită de soțul ei, Will Smith, din 2016, în ciuda faptului că cei doi se află în mod regulat în centrul atenției presei, potrivit AFP.

Will Smith si Jada Pinkett SmithFoto: Profimedia

Soții Smith au fost în special în atenția presei în 2022, când actorul din saga „Men in Black” l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pe scena de la gala premiilor Oscar pentru o glumă dubioasă despre căderea părului soției sale.

Interzis de la Oscaruri timp de 10 ani, după ce a demisionat el însuși din Academie, Will Smith și-a cerut scuze public lui Chris Rock.

În 2022, cuplul, care a rămas căsătorit legal, trăia deja de ani de zile „vieți complet separate”, a declarat Jada Pinkett Smith pentru NBC într-un extras din interviul care are ca scop promovarea cărții de memorii a actriței, Worthy, care urmează să apară în curând.

Actrița a explicat, de asemenea, că inițial a crezut că este o glumă atunci când soțul ei l-a lovit pe Chris Rock și că nu a înțeles violența reacției acestuia.

Cuplul se confrunta de ani de zile cu zvonuri persistente de adulter sau de căsătorie deschisă.

„Avem o dragoste profundă unul pentru celălalt și încercăm să ne dăm seama ce înseamnă asta pentru noi”, a explicat Jada Pinkett Smith într-un interviu separat acordat revistei People.

Cele două celebrități s-au cunoscut în 1994 pe platoul de filmare al serialului „The Fresh Prince of Bel Air”, când Will Smith era deja căsătorit.

Ei au împreună doi copii, Jaden și Willow.