Cantareata va porni din nou in turneu la toamna dar nu va mai interpreta niciunul din hiturile care au facut-o celebra. "Nu sunt sigura ca voi mai canta vreodata "Holiday" sau "Like a Virgin". Poate doar daca cineva m-ar plati cu 30 de milioane de dolari. Vreun miliardar rus care ma va chema la nunta lui cu o fata de 17 ani, de exemplu", a declarat Madonna intr-un interviu recent.

Madonna isi va lansa noul album, "Hard Candy" pe 29 aprilie. In interviu ea vorbeste deschis despre industria muzicala. "Nu cred ca lumea se mai concentreaza foarte mult in acest moment pe cantatul live", spune Madonna. Despre incidentul cu Justin Timberlake, cantareata declara: "In primul rand ca am vazut suficient fund. Motivul pentru care i-am aruncat un cocktail B-12 in spate a fost pentru ca mai aveam doar cateva zile de lucru in studio si nu vroiam ca sa foloseasca o scuza de rahat pentru a nu veni a doua zi la munca. Ok? Nu are legatura cu fundul lui. Si oricum nu era nevoie sa-i arunc un B-12 ca sa-i vad fundul".

Cantareata se destainuie spunand ca adora noul album al lui Britney Spears. "Fac in mod regulat exercitii pe muzica de pe acel album. Exercitiile sunt o combinatie intre pilates si aerobic dance", spune Madonna.