Controversata cantareata a fost criticata in numeroase randuri de grupurile care militeaza pentru drepturile animalelor, Spears purtand haine de blana naturala si cumparand animale de companie de la magazinele specifice.

Recent, Britney a fost contactata de Ingrid Newkirk, presedintele organizatiei People for Ethical Treatment of Animals (PETA), aceasta oferindu-i artistei postul de "receptioner virtual", conform music-news.com.

Newkirk i-a trimis cantaretei o scrisoare in care afirma: "Veti putea observa, din interior, de ce suntem atat de preocupati de subiecte precum interzicerea purtarii de blana naturala sau cainii si pisicile fara adapost".

"Este adevarat ca PETA a criticat in trecut faptul ca ati purtat haine din blana naturala dar, poate ca acum, odata ce ati trecut peste impasurile personale, vom putea stabili noi relatii, o noua abordare si un nou mod de a intelege lucrurile", mai scrie Newkirk.

Aceasta a mai mentionat ca a fost "foarte impresionata" de impresia buna pe care Britney a lasat-o atunci cand a aparut, saptamana trecuta, in show-ul televizat "How I Met Your Mother". "Cred ca Britney si-ar gasi locul foarte bine in echipa PETA", a adaugat Newkirk. Pana in prezent, PETA inca mai asteapta un raspuns din partea lui Britney.