Francezii se declara cuceriti de eleganta si inteligenta Carlei Bruni, insa nu cred ca aceasta este potrivita pentru functia de prima doamna, afirma un sondaj realizat de cotidianul Le Parisien.

Se pare ca sotia presedintelui Sarkozy a reusit sa imblanzeasca parerile critice ale francezilor, acestia fiind de parere ca este eleganta (92%), moderna (89%), simpatica (73%) si inteligenta (69%), conform Mediafax.

Mai mult de jumatate dintre francezi (60%) cred ca imaginea Frantei are de castigat de pe urma Carlei, in timp ce 47% o vad ca pe un ambasador al culturii franceze peste hotare.

In schimb, Carla nu este vazuta prea bine in topul celor mai reprezentative prime doamne ale Frantei, situandu-se pe locul 7, cu 43 de procente.

In timpul vizitei oficiale in Marea Britanie, Bruni s-a straduit sa respecte toate regulile britanice de eticheta, urmand, timp de cateva saptamani, cursuri speciale.

Efortul nu a ramas fara rezultate, Carla reusind sa uimeasca prin eleganta si stilul afisate in timpul celor doua zile petrecute la Londra.