Iubita fiului lui Ion Tiriac se pare ca nu se jeneaza de aparitia goala in rolul Zarada din "Supravietuitorul", noul film al lui Sergiu Nicolaescu. Ea a decis sa vina la premiera organizata de Media Pro Pictures, si va fi prima vizita pe care Ileana Lazariuc o va face in Romania dupa nasterea lui Alexandru. Cel mai probabil micutul va ramane la Paris.

Chiar daca viitorul socru nu a fost deloc incantat de scenele nud ale Ilenei, ea va aparea vineri, pe covorul rosu alaturi de cehul Petr Falc (interpretul comisarului Moldovan) la premiera filmului de vineri de la Cinema PRO.

"Libertatea" titreaza ca Ileana vine in Romania sa rezolve si alte probleme legate de cariera ei. Cel mai probabil ea va intra si in serialul "Baieti Buni", in locul Cosminei Pasarin. Serialul este produs de aceeasi companie care a facut si "Supravietuitorul" iar din vara vor incepe filmarile pentru al doilea sezon.

Desi Ileana a fost invitata sa urce pe podium la "Bucharest Fashion Week" la prezentarea Nausicai Mircea, ea nu va putea ramane in Romania pana pe 16 aprilie cand va avea loc evenimentul asa ca, dupa premiera va pleca la Paris, la fiul ei.

Celebra pentru frumusetea ei, Rada si-a petrecut ultimii doi ani din viata alaturi de Cristian Vasile, care i-a compus iubitei sale in aceasta perioada melodia care l-a si consacrat, "Zaraza". Femeie pasionala, Rada pare sa stie dinainte care ii va fi destinul, dar si-l accepta senina, fara sa incerce vreo secunda sa-l schimbe, anunta producatorii pe site-ul dedicat filmului.

Ileana Lazariuc a declarat despre personajul Zarada: "Zarada este o femeie misterioasa, care starneste pasiuni printre barbatii epocii sale, o femeie pentru care nu exista cale de mijloc. Isi cunoaste soarta foarte bine, stie ce-o asteapta si poate din cauza asta isi traieste viata la maxim. Rolul Zaradei este absolut special pentru mine, a fost o onoare sa lucrez cu Sergiu Nicolaescu, pe care il apreciez enorm, mai ales dupa aceasta experienta. Atunci cand am fost chemata la casting si mi s-a spus despre ce este vorba n-am ezitat nici macar o secunda. As fi fost nebuna sa refuz acest rol, iar daca domnul Nicolaescu m-ar solicita pentru un alt film, as accepta imediat”, conform comunicatului de presa emis de producatori.

Intr-un interviu acordat revistei "Pro TV Magazin", Ileana Lazariuc a sustinut ca a stiut din start la ce sa se astepte. "Scena a fost de la inceput in scenariu, dar nu mi s-a impus, n-am fost conditionata in nici un fel. Povestea de dragoste dintre Zarada si Cristian Vasile (n.r. Lucian Viziru) a fost una foarte pasionala, iar secventa asta e justificata intru totul de scenariu, veti vedea", a declarat Ileana pentru PRO TV Magazin.

Cu o distributie intregita de Lucian Viziru, Sergiu Nicolaescu, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Petr Falc, Jean Constantin, Ion Dichiseanu, Loredana, Cristian Motiu si Cristi Iacob, "Supravietuitorul" va avea premiera in cinematografe din 11 aprilie.