Comicul Mike Myers va prezenta pe 1 iunie, pentru a doua oara, premiile MTV la categoria film, MTV Movie Awards.

"Mi-am petrecut ultimul an si jumatate din viata distrandu-ma mai mult ca oricand, cat am lucrat la filmul "The Love Guru". Acum sunt incantat ca voi avea ocazia sa muncesc alaturi de Judy McGrath, Van Toffler sau Mark Burnett. Sa prezinti premiile MTV e ca si cum ai tine o petrecere. Doar ca nu mai trebuie sa faci drumuri sa cumperi bere cu masina break a mamei. Probabil ca vom face drumuri cu masina lui Will Smith", a declarat actorul pentru Entertainment Tonight.

"Mike Myers ne-a dat pe spate data trecuta cand a fost gazda MTV Movie Awards. El continua sa joace personaje care sunt idolizate si raman in mintea publicului MTV pentru totdeauna. "The Love Guru", cu siguranta va fi inca unul dintre aceste personaje, o alta miscare culturala, asa ca suntem mandri ca-l avem din nou pe Myers ca prezentator", a spus in comunicatul oficial, presedintele MTV Networks, Van Toffler.

Mike Myers a jucat in filme precum "Wayne's World", seria "Austin Powers", a facut parte din gasca "Saturday Night Live", a aparut in videoclipurile Madonnei sau ale lui Britney Spears, si este vocea celebrului personaj animat "Shrek".

Comicul a mai fost gazda a decernarii premiilor MTV pentru film in 1997.

Gala de decernare, la care vor participa starurile din lumea intrega va rasplati intr-un mod original activitatea cinematografica cu premii de la "Cel mai bun infractor" pana la "Cel mai bun sarut". Nominalizarile pentru MTV Movie Awards 2008 vor fi anuntate in luna mai.