Alessandra povesteste, in numarul din luna aprilie al revistei Eve, despre cum este sa fii catalogata de revistele mondene drept “prost imbracata”. Prezentatoarea ii combate pe stilisti, sustinand ca o femeie se poate simti perfect in pielea ei, fiind la fel de atragatoare precum o femeie in tinuta glamour, dar goala intelectual.

Metoda prin care personajele mondene sunt alese de stilisti pentru a fi comentate se aseamana cu o mica “alba-neagra”: “Orice personaj care apare la televizor este pus intr-un shaker incapator si rezultatul se toarna intr-un pahar mare. Comentatorii extrag persoane din cocteilul rezultat de parca ar extrage cirese, tinandu-le de codita. Apoi analizeaza fructul pe criterii pur subiective. In calitate de cireasa nu te simti prea bine!”, spune Alessandra.

Cronicile mondene au pareri impartite: unele lauda alegerea vestimentara, altele recomanda cu totul altceva, astfel incat “n-am reusit sa inteleg din parerile stilistilor ce e bine si ce e rau”, spune prezentatoarea. In urma comentariilor contradictorii ale specialistilor in fashion, s-ar putea trage o singura concluzie: “Sa nu purtati decat ceva in care va simtiti bine!”, este regula de aur a Alessandrei.