937.000 de euro s-au dat pentru o inregistrare video in care Marilyn Monroe apare facand sex oral cu un barbat necunoscut. Inregistrarea, care dureaza un sfert de ora, a fost vanduta la New York.

Filmarea alb-negru a fost realizata in anii '50, inainte ca Marilyn sa fi devenit foarte cunoscuta si a fost cumparata de un om de afaceri newyorkez. Acesta a refuzat sa dea inregistrarea spre publicare, afirmand ca a ales asta din respect pentru reputatia lui Marilyn, sustine The Sun.

Conform Mediafax, inregistrarea a fost descoperita de Keya Morgan, un colectionar care cauta un documentar despre actrita. Filmarea ar fi o copie ilegala a unei casete care se afla in custodia FBI.

Prin acele secvente se incerca, in anii '60, demonstrarea faptului ca partenerul lui Marilyn ar fi fost John F. Kennedy sau fratele acestuia, Robert F. Kennedy.

"Iti dai seama imediat ca este vorba de Marilyn Monroe - i se vede celebra alunita. Radiaza", a spus Morgan. Acesta a adaugat ca proprietarul actual al inregistrarii i-a spus" O voi incuia. (...) Nu o voi vinde, din respect".