Se pare ca ghinionul nu il ocoleste pe Pete Doherty chiar daca este la inchisoare. In timp ce acesta isi ispateste sendinta, un prieten i-a vandut din lucrurile personale deoarece aveau nevoie de bani.

Printre lucrurile vandute de respectivul prieten al rockerului de la The Babyshambles, se aflau si cateva tablouri pictate de catre Pete cu propriul sange.

“Prietenii lui Pete, in care avea foarte mare incredere, i-au vandut cateva lucruri pentru a face rost de bani, inclusiv oribilele tablouri pe care acesta le-a pictat cu propriul sange” a declarat o sursa pentru ziarul britanic The Sun, potrivit lifestyleextra.com.

In urma cu o saptamana Doherty a fost inchis pentru trei luni, deoarece nu a respectat termenii eliberarii conditionate.

“Persoane care a vandut lucrurile, unul dintre cei mai apropiati, a cerut tuturor sa nu afle Pete. In urmatoarea zi a fost in acelasi loc incercand sa vanda alte lucruri” a continuat respectiva sursa.

Dupa ce a fost eliberat conditonat rockerul trebuia sa isi faca regulat teste antidrog, doar ca acesta a intarziat in mod regulat, sau a lipsit cu desvarsire de la intalnirile respective, toate acestea ducand la inchiderea sa.