Piesa "Punani", compusa de Marius Moga si interpretata de Anda Adam, face furori datorita cuvantului imprumutat din Jamaica, definind organul sexual femeiesc. Compozitorul, micul Mozart a povestit pentru "Click!" povestea cantecului, sustinand ca el nu era destinat Andei Adam.

“Eu sunt fascinat de cultura jamaicana, iar melodiile in acest stil prind intotdeauna la public. Nu am avut intentia sa sune vulgar, nu e o injuratura. La ei, “punani” e centrul universului si e folosit, mai degraba, pentru a descrie intreaga zona a bazinului, la femei”, a declarat Moga, pentru Click!.

“Piesa era conceputa exclusiv pentru cluburi si discoteci. De indata ce a auzit-o, Anda mi-a zis: “Asta trebuie sa fie melodia mea!”. Am incercat s-o conving ca proiectul are alta destinatie, insa nu am mai scapat de ea”, a mai marturisit compozitorul, incintat ca piesa a stirnit reactii pe net, in presa si la radio.

Anda Adam a refuzat sa discute despre subiect si a pasat responsabilitatea catre managerul ei, Dorian Enache. .

“Acum sunt la volan, ma intorc de la Botosani. Vorbiti cu managerul meu, iar ceea ce spune el, este declaratia mea oficiala”, a declarat solista.

“Punani are mai multe semnificatii, nu doar aceea la care v-ati referit voi. In plus, exista o suta de mii de piese cu conotatii erotice”, a declarat Dorian Enache pentru "Click!".