Adriana Bahmuteanu nu a mai rabdat, si dupa o luna si jumatate de la eveniment, povesteste pentru "Click!" ce a indurat din partea firmei care s-a ocupat de botezul fiului ei si al lui Silviu Prigoana. Botezul din 15 martie, a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente de acest gen, la care a participat crema showbiz-ului si politicului romanesc, in frunte cu presedintele Traian Basescu.

Si daca in mod normal, aceasta zi ar fi trebuit sa fie cea mai fericita a cuplului Prigoana-Bahmuteanu, Adriana a trebuit sa faca fata problemelor organizatorice ca nimeni sa nu-si dea seama de gafe.

Totul a inceput cand, la biserica Domnita Balasa, acolo unde Maximus a fost botezat crestineste de un sobor de preoti, Adriana s-a trezit ca popii au pus cristelinita pe jos. “Am crezut ca lesin cand am vazut cristelnita pusa direct pe podea. Mi-a venit rau. Culmea este ca doamna care s-a ocupat cu organizarea a avut tupeul sa-i spuna lui Prigoana sa cumpere un cazan nou pentru botez, pentru ca cel din biserica nu era intr-o stare foarte buna. Evident ca nu am cumparat altul, dar nici prin gand nu-mi trecea ca vor aseza cristelnita pe jos”, a declarat Adriana.

Si daca asta ar fi fost tot, poate ar fi trecut cu vederea, dar inainte de petrecere, in loc de "hostesse sexy de sa pice invitatii din picioare", asa cum a comandat, Adriana a primit din partea firmei, "patru fetite suave, incit am crezut ca sunt minore".

"Mi-au si cerut 650 de euro pentru fiecare, in conditiile in care nici un manechin de la noi nu ia atat pe podium. Unde mai pui ca nu cunosteau nici o vedeta. S-au dus la Videanu sa-l intrebe cine este, ca nu-l regasesc pe lista de invitati. Am crezut ca mor de rusine. In plus, le-am dat un spray cu sclipici de la mine de acasa, pentru ca trebuiau sa luceasca, fiind costumate in zane. Ele au uitat sa-si aduca”, a povestit Bahmuteanca indignata.

Episodul trei s-a consumat cand firma de organizare de evenimente i-a adus cadourile pentru invitati. Adriana vroia sa daruiasca fiecarui invitat o rama micuta, suflata cu argint, cu poza fiului ei. In loc de rame micute, ea s-a trezit cu niste enormitati.

"Am facut sedinta foto cu Bebita (n.r. Maximus) la Marius Baragan si ne-am gindit sa le dam oamenilor cite o poza inramata cadou, in total vreo 400. M-am trezit ca imi aduc rame cit un laptop de mari, si asta pentru ca au inteles dimensiunile in inch. Bineinteles ca le-am refuzat, iar invitatilor le-am dat un baton de scortisoara si trei bomboane”, si-a adus aminte cu amar Adriana Bahmuteanu.

Dar culmea a fost cand, reprezentanta firmei respective a deranjat-o pe Bahmu tocmai cand vorbea cu presedintele Basescu. Motivul: clovnii se grabeau sa plece.

Pentru toate aceste neplaceri, Adriana i-a taxat pe organizatori la bani. Pentru ca platise avans doar 30%, la decontarea finala, Bahmu a renegociat suma, mult in favoarea ei. “Eram nebuna sa platesc cat ziceau ei, in conditiile in care n-a fost nimic bine. S-au dus sa ma parasca lui Prigoana”, a sustinut Adriana pentru "Click!".

Bahmuteanca are si un sfat pentru toti cei care au bani: sa se gandeasca de doua ori inainte sa apeleze la firme care se lauda ca pot face orice.