Alexandru, fiul lui Ion Ion Tiriac si al Ilenei Lazariuc, s-a nascut pe 7 martie in capitala Frantei, Paris, dar va fi botezat in capitala Romaniei. Parintii micutului erau decisi sa il crestineze pe Alexandru la Paris. Dar apropiatii cuplului sustin ca, recent, Tiriac jr. a cedat rugamintilor prietenilor din tara.

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, intr-o ceremonie cu un cerc restrans de prieteni, scrie "Libertatea".

Ion Ion si Ileana se ocupa deja de pregatirile pentru botez, care va fi extrem de discret si bine ferit de ochii presei. Cei doi au ales si nasii micutului Alexandru. Nasii nu sunt casatoriti, ci doar persoane dragi familiei. Nasa va fi o prietena de familie, Dana Safta iar nas este chiar fratele lui Tiriac jr., Karim, dezvaluie "Cancan".

Dana Safta este un reputat medic specialist ORL. Ea a fost mai intai medicul familiei Tiriac dar apoi au legat o prietenie stransa. Doamna doctor a fost la Paris cand s-a nascut micutul care ii va deveni fin.

Karim are doar 12 ani, locuieste la Monte Carlo, alaturi de sora lui, Ioana, in varsta de 9 ani.

Parintii lui Alexandru nu au ales inca locatia pentru botez dar vor sa fie neaparat la un restaurant, in timpul zilei, ca sa nu ii oboseasca pe micutii invitati.