Seara trecuta, Kylie a rupt gura targului parizian, sustinand primul concert din turneul sau, "KYLIEX2008". Printre cei 10.000 de spectatori s-a numarat si fostul iubit al cantaretei, Olivier Martinez.

Actorul francez a urmarit-o pe artista pop urcand pe scena Stadionului Bercy si sustinand ceea ce este cunoscut drept "cel mai mare turneu al carierei ei".

Cantareata, care va implini 40 de ani luna aceasta, si-a deschis show-ul cu melodia "Speakerphone". Kylie a stat pe un piedestal, imbracata intr-o rochie lunga, mov, imitand bratele unui paianjen. In spatele ei, un glob electric raspandea raze albastrii.

Mai tarziu, artista si-a inceput piesa "Like a drug" stand pe un craniu imens, argintiu, care a coborat incet pe scena, de la o inaltime de circa 10 metri.

Kylie a cantat atat melodii mai vechi, ca "Step back in time", cat si o varianta extravaganta a clasicei melodiii "Copacabana".

Toate costumele artistei, incluzand o uniforma de majoreta si una de marinar, au fost create de designerul Jean Paul Gaultier. Kylie a schimbat 9 costume de-a lungul concertului.

Spectacolul a costat peste 10 milioane de lire sterline, iar turneul va include 53 de concerte in toata Europa.

Prezenta lui Olivier a dat nastere unor noi zvonuri privind impacarea dintre cei doi, care s-au intalnit de mai multe ori in Paris, dupa ce nu mai luasera legatura un an.

Urmareste piesa "Like a drug"