Linda Angelina Teodosiu, participanta la emisiunea-concurs a RTL "Germania cauta un superstar", a fost eliminata in semifinala. Pe nume de alint Angie, tanara semi-romanca de 16 ani tinteste sus in show-biz. Ea s-a calificat dintre 30.000 de candidati la show-ul RTL, dar s-a oprit in semifinala. A castigat insa un iubit.

Linda e fiica saxofonistului roman Flavius Teodosiu, scoala tatalui si-a pus amprenta pe educatia ei muzicala. E o prezenta decenta pe scena, fara fitze, fara rochii mini. Lumea se intreaba deja daca va fi o noua Mariah Carey, artista care se zice ca ar fi sunat-o si a felicitat-o deja. Idolul Lindei e insa Christina Aguilera.

Simbata seara, Linda a interpretat „Don`t stop the music“ de Rihanna, Beatles-clasicul „With a little help from my friends“ si „My All“ al Mariah Carey. Inspirata probabil de ultimul cantec, ea a marturisit public ca e indragostita de un fost candidat din concurs, Simon Gincberg, de 21 de ani.

„A fost dragoste la a doua vedere”, a spus ea. „La a doua proba pentru concurs, am stat singuri in trenul spre Hamburg, si ne-am inteles de minune” a declarat ea pentru cotidianul Bild. Toti candidatii locuind in acelasi hotel, Linda si Simon s-au vazut in fiecare zi, pana la selectia primilor 15, cand Simon a iesit din concurs. In februarie, Simon si-a luat inima in dinti si a sarutat-o. „Slava domnului ca i-a placut” a zis el.

Simon a fost in sala de spectacol din Koln, si-a sarutat Angelina, romanta a fost perfecta. Mai putin perfecta a fost recomandarea juriului si suportul fanilor Lindei.