Jenna Bush, una dintre fiicele gemene ale presedintelui Statelor Unite, s-a casatorit sambata seara cu logodnicul sau, Henry Hager. Nunta s-a desfasurat la resedinta privata a familiei Bush din Crawford, Texas, departe de ochii indiscreti ai jurnalistilor. Ideea de a avea o nunta mai discreta la ferma familiei i-a revenit chiar miresei, ea dorind sa stea departe de portretele fostilor presedinti americani de la Casa Alba.

Ceremonia s-a desfasurat in aer liber, langa un lac, intr-un cort imens, special amenajat cu mese si ring de dans, la care au participat circa 200 de invitati, scrie Associated Press.

Jenna a purtat o rochie "simpla si eleganta", alba, a carei trena a fost purtata de 14 domnisoare de onoare. Rochia a fost creata special de cunoscutul designer newyorkez Oscar de la Renta. Cei doi miri au facut schimb de juraminte la picioarele unei uriase cruci naturale de calcar amplasate in vasta proprietate a familiei Bush.

"Astazi este casatoria fiicei mele Jenna. Este un moment fericit pentru intreaga familie", a declarat entuziasmat presedintele George W. Bush. "Este de asemenea un moment special si pentru Laura care o va vedea casatorindu-se pe tanara pe care am crescut-o impreuna", a adaugat acesta.

Pentru dansul tata-fiica, presedintele Bush si mireasa au ales melodia "You Are So Beautiful", scrisa de Billy Preston.

In varsta de 26 de ani, Jenna Bush l-a cunoscut pe Henry Hager (30 de ani), fiul unui fost lider republican, in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2004, iar logodna lor a fost oficializata pe 15 august 2007. Cei doi miri intentioneaza ca, dupa nunta, sa se stabileasca in orasul Baltimore, statul Maryland, unde Jenna va fi profesoara, iar sotul ei va lucra intr-o companie din domeniul energetic.

Tanara Jenna Bush este cea de-a 22-a fiica a unui presedinte american, care se marita in timp ce tatal sau este inca in exercitiu la Casa Alba.