Premierul italian Silvio Berlusconi se poate lauda cu cel mai sexy ministru din lume. Mara Carfagna, un fost fotomodel si candidata la Miss Italia 1997, a fost numita de Berlusconi drept noul ministru al Egalitatii de sanse, devenind astfel cel mai frumos ministru la nivel mondial.

Potrivit cotidianul german "Bild", citat de publicatia Daily Mail, frumoasa Mara a detronat-o pe Tanja Karpela, actual ministru finlandez al Invatamantului si castigatoare a titlului Miss Finlanda 1991.

Fostul manechin in varsta de 33 de ani a a absolvit Facultatea de Drept cu “summa cum laude” si a lucrat timp de 6 ani in televiziune. Desi a aparut in numeroase pictoriale seminud, Mara sustine vechile traditii familiale.

Anul trecut, in timpul unei petreceri in Il Cavaliere, Berlusconi i-a marturisit acesteia simpatia, declarand ca ar fi dispus sa o ia de nevasta daca nu ar fi fost casatorita. “Cu tine as merge oriunde, chiar si pe o insula pustie. M-as casatori cu tine chiar in clipa asta, daca nu as fi deja insurat”, a declarat atunci premiurul italian.

Prezentare foto Mara Carfagna