Anuntul a fost facut in direct de Ellen in propria emisiune tv. Decizia celebrei prezentatoare de a se casatori cu actrita Portia De Rossi vine dupa ce Curtea Suprema de Justitie a statului California a declarat legea care interzicea casatoriile intre persoane de acelasi sex drept neconstitutionala.

Portia se afla in studio in momentul anuntarii deciziei lor de a se casatori. Amandoua erau extrem de fericite iar publicul din studio si echipa emisiunii au aplaudat frenetic. Ellen a declarat: "Sunt foarte entuziasmata".

Cele doua vedete formeaza un cuplu din decembrie 2004. Ellen a cunoscut-o pe Portia la filmarile serialului "Situatie de criza".

Ellen are 50 de ani si este cunoscuta publicului pentru talk-show-ul care-i poarta numele dar si pentru serialul tv numit tot "Ellen". Ea a mai colaborat si la desenul animat "In cautarea lui Nemo" unde a fost vocea unuia dintre personaje, Dory.

Portia de Rossi are 35 de ani, este originara din Australia, si a aparut in seriale de succes precum "Ally McBeal", "Prietenie pe muchie de cutit (Nip/Tuck)" sau "Situatie de criza (Arrested Development)".

Ellen nu si-a ascuns orientarea sexuala chiar daca a ajuns o celebritate. Mai mult, ea a devenit o militanta si o exponenta a comunitatii homosexuale din Statele Unite. "De la ea am invatat multe despre mine insami, dar si eu am invatat-o pe ea. Ne-am schimbat si am crescut impreuna. Ne simtitm ca si cum ne-am completa una pe cealalta", a declarat Ellen anul trecut, referitor la relatia cu Portia de Rossi.

Urmariti declaratia facuta de Ellen in timpul emisiunii. Sursa video: Entertainment Tonight