Dupa 14 ani in care orice barbat din Romania a mai avut o sansa sa puna mana pe Andreea, vedeta a decis sa isi lege destinul de prietenul ei, Lucian Mitrea. Cei doi se vor casatori pe 28 iunie. La nunta vor participa nu mai putin de 30 de interpreti care vor performa pentru satisfactia mirilor dar si a celor 220 de invitati.

.

Printre cei care vor canta la nunta se numara Proconsul, Simplu, Lavinia, Akcent, 3rei Sud Est, Elena Gheorghe, Tibi Scobiola Band, scrie "Libertatea".

Dar nu numai muzica e importanta la un astfel de eveniment. Mirii au ales ca locatie sala mare a hotelului Hilton si s-au ocupat personal ca totul sa fie perfect si toti invitatii sa fie multumiti.

"Am ales un meniu all inclusive, bazat pe bucataria traditionala. Vreau ca invitatii sa fie multumiti la nunta mea", a declarat Lucian pentru "Libertatea".

Nasi vor fi doi buni prieteni ai cuplului, Sebastian si Carmen Busi, iar cavalerii de onoare, care vor conduce mireasa la altar, vor fi impresarul Radu Groza si Francesco Giovanni, iubitul Ioanei Basescu.

Pentru a merge la biserica, cei doi nu vor folosi deja expiratele metode cu caleasca sau cu limuzina ci, vor veni cu un Lamborghini si un Ferrari, asa cum si-a dorit Andreea.

Dupa nunta, Lucian si Andreea vor pleca in luna de miere alaturi de viitorii lor fini, Mihai Gruia de la Akcent si logodnica acestuia, Laura, in Bora Bora sau Seychelles.

Catalin Botezatu a realizat rochia de mireasa a Andreei, o rochie cu totul speciala.

"E realizata dintr-un material adus de la Paris special pentru Andreea, este accesorizata cu 2.500 de cristale Swarovski dispuse intr-un model floral. Este o rochie scurta si va avea un voal cu totul special, in mai multe straturi, care vor iesi de sub un joben minimalist realizat din margele si cristale Swarovski. E o rochie speciala, care o reprezinta cel mai bine pe Andreea Banica", a povestit designerul pentru "Libertatea".

Cei doi au optat pentru ca sala pentru petrecere sa fie amenajata in nuante de violet. Evenimentul va fi organizat de firma de evenimente a Rocsanei Marcu si ii va costa pe viitorii miri 17.000 de euro.