La cateva zile dupa ce s-au terminat filmarile la noul film din seria "Harry Potter", Rob Knox, actorul care il interpreteaza pe studentul Marcus Belby, a fost ucis in fata unui bar din Londra.

Politia a arestat deja un tanar in varsta de 21 de ani, suspectat de uciderea actorului, in varsta de 18 ani, aflat la inceputul carierei. Tanarul a fost arestat dupa ce a primit ingrijiri la spital.

Familia indurerata a declarat ca tanarul, care obtinuse un rol in "Harry Potter si Printul Semipur", era o persoana buna si intotdeauna prefera sa ii ajute pe ceilalti, cheltuind ultimii banuti pentru ceilalti, potrivit news.bbc.co.uk.

"Era sufletul petrecerilor, ii placeau iesirile, iubea sportul si era deschis conversatiilor cu oamenii." au declarat prietenii tanarului.

"Nu crezi ca ti se poate intampla tie. Rob nu facea parte din nici o banda. Toata lumea il iubea." a declarat Vicky May, varul actorului ucis, completand ca Knox a fost ca un frate pentru el, un frate mai mare care il ingrijea mereu.

Un reprezentant al politiei a declarat ca incidentul nu are nici o legatura cu vreo banda si ca totul a inceput in strada.