Actorul s-a despartit de prietena lui dupa un an de relatie, a dezvaluit revista "People". Avocatul lui Clooney, Stan Rosenfield a declarat ca "nu comenteaza viata privata a lui George".

Cei doi s-au intalnit prima data acum patru ani la Las Vegas. Pe atunci ea servea cocktailuri la un bar din Vegas. Sarah este insa cunoscuta ca o fosta castigatoare a concursului tv "Fear Factor".

Scanteile iubirii intre Clooney si Sarah au inceput sa apara abia in iunie 2007 cand cei doi s-au revazut tot in Las Vegas.

Sarah Larson, acum in varsta de 29 de ani, si George Clooney, 47 ani, au aparut pentru prima data in public ca si cuplu in septembrie anul trecut la festivalurile de film de la Venetia si Deauville. Tot in aceeasi luna, cei doi au suferit un accident de motocicleta.

Tot ea a fost si prima prietena care l-a insotit pe Clooney la gala premiilor Oscar, la inceputul anului. Desi s-a vorbit despre faptul ca George Clooney va renunta de data aceasta sa mai fie burlac, el a infirmat inca din martie acest lucru, negand presupusa logodna cu Sarah.