Personalul Casei Regale din Marea Britanie face o serie de demersuri pentru alegerea bisericii unde va fi oficiala ceremonia casatoriei printului William cu Kate Middleton, ceea ce inseamna ca anuntul oficial privind nunta celor doi va fi facut in curand, informeaza The Telegraph, citat de Mediafax.

"Se spune ca William ar prefera Capela St. George, insa aceasta nu este suficient de incapatoare pentru a gazdui toate persoanele despre care se presupune ca vor fi pe lista de invitati", a declarat unul dintre membrii personalului Familiei Regale britanice.

Prin excluderea acestei locatii, "raman in discutie Catedrala St.Paul sau Westminster Abbey si este putin probabil ca printul Charles sa vrea ca nunta sa aiba loc la Westminster Abbey", a adaugat sursa citata.

Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a cerut-o in casatorie pe Kate Middleton de Craciun, nunta urmand sa aiba loc in vara lui 2009. "Trebuie trecute o serie de poduri pana sa fie facut anuntul" oficial, a declarat, pentru revista People, o sursa apropiata Casei Regale britanice.