Actrita Kristin Davis, interpreta Charlottei din faimosul serial, a anuntat ca isi va lansa din toamna propria colectie. La fel ca si personajul interpretat, linia vestimentara a actritei va fi feminina si seducatoare.

Colectia va cuprinde printre altele rochii, jeansi, posete, pantofi, bijuterii si lenjerie intima. Preturile vor varia intre 38$ si 240$, produsele fiind accesibile oricarei femei. Colectia Kristinei se va vinde exclusiv in Statele Unite, in reteaua de magazine Belk.

Kristin Davis a crescut in Carolina de Sud si a ales reteaua Belk pentru ca in copilarie si ea facea cumparaturi de acolo. Belk detine magazine in 16 state americane din zona de sud a tarii.

"Singurul mod in care as fi putut face o colectie vestimentara era la Belk. Simt ca inteleg ce vor sa poarte femeile din sud. Sudul mi-a influentat stilul personal pentru ca am copilarit acolo", a declarat actrita pentru Entertainment Tonight.

Ea nu este singura actrita din serial care va avea o colectie proprie. Si Sarah Jessica Parker are propria ei linie vestimentara, denumita Bitten, realizata cu sprijinul companiei Steve and Barry's.