Actorul Depp si partenera lui, Vanessa Paradis, au propria insula in Caraibe - pe care au denumit-o "F**k Off Island". Merg des acolo pentru a lasa in urma toata agitatia si pentru a se relaxa.

Johnny i-a oferit actritei Lindsay Lohan posibilitatea de a veni, oricand vrea, pe insula, in incercarea acesteia de a mai scapa de valva pe care a starnit-o viata ei personala. "Johnny este constient de toata presiunea pe care faima o pune asupra unui om si intelege ca lui Lindsay i-ar prinde bine o pauza", a spus o sursa.

Toate privirile au fost atintite asupra lui Lindsay, in ultimele saptamani, din cauza relatiei acesteia cu Samantha Ronson (DJ). In ciuda declaratiei "suntem doar prietene", Lindsay a spus prietenilor, in repetate randuri, ca vrea sa se marite cu Samantha si se recomanda ca fiind Lindsay Ronson, arata livenews.com.au.

Referitor la relatia celor doua, tatal lui Lindsay a spus ca era "evident daca aveai macar jumatate de creier" ca Lindsay este impreuna cu Samantha, iar mama actritei a spus: "Daca ea e fericita, atunci si eu sunt fericita. Samantha e minunata".