Prima doamna a Frantei canta despre cei 30 de iubiti pe care i-a avut, precum si despre droguri 'grele' pe noul sau album, "Comme si de rien n'etait". Carla Bruni insista ca albumul nu a fost inspirat de relatia cu presedintele Sarkozy.

In Le Figaro se mentioneaza ca melodiile, diferite de ce a cantat Bruni pana acum, precum si versurile indraznete de pe "Comme si de rien n'etait" ("Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat") fac din noul album al Carlei un adevarat succes muzical.

Criticul Bertrand Dicale (Le Figaro) scrie, in cronica albumului care se va lansa pe 21 iulie, ca Bruni a adoptat mai mult stilul muzical frantuzesc si exuberanta anilor '60. "Sunt un copil, in ciuda celor 40 de ani ai mei si a celor 30 de iubiti pe care i-am avut", canta Bruni in melodia "Une enfant" ("Un copil"), potrivit lui Dicale, care apreciaza aceasta piesa ca fiind cea mai buna de pe album.

In alta piesa, "Ma came" ("Esti drogul meu"), Bruni canta: "Esti drogul meu. Mai letal decat heroina din Afganistan si mai periculos decat cocaina columbiana". Bruni se afla la cel de-al treilea album de cand a renuntat la cariera de fotomodel pentru muzica.

Bruni a declarat in mod repetat ca a scris cantecele inainte de a-l intalni pe Sarkozy, asadar ascultatorii nu ar trebui sa faca o legatura intre versuri si sentimentele ei fata de presedintele Frantei, arata Reuters.

Intr-un interviu acordat revistei VSD, Bruni spune ca este extrem de constienta de dezavantajele de a fi in acelasi timp si muzician, si sotia celui mai puternic om din Franta. "Oamenii nu percep albumul doar din punct de vedere muzical. Criticile, folositoare de altfel, risca sa fie influentate, in bine sau rau, de faptul ca sunt sotia presedintelui. A trebuit sa ma protejez intr-un fel. Cand am lucrat la album, nu am luat legatura decat cu cei din anturajul meu muzical", a spus Bruni.

Pe masura ce se apropie data lansarii, Bruni, care s-a descris ca o persoana care isi face tot timpul griji, nu este pe deplin multumita. "Inca am regrete. Daca m-as asculta in continuu, nu m-as opri din a face schimbari asupra melodiei", a spus Carla.

Carla Bruni - "Quelqu'un M'a Dit"