Beau, se drogheaza si sunt la loc de cinste pe primele pagini ale tabloidelor pentru scandalurile pe care le starnesc periodic. Unele vedete incheie insa 'drumul spre pierzanie' si devin responsabile atunci cand apare un copil in viata lor. Iata sase cazuri de baieti rai care s-au cumintit si au devenit niste parinti exemplari. Sau cel putin au incercat.

1. Kevin Federline

Federline si-a parasit prima sotie, pe Shar Jackson, atunci cand aceasta era insarcinata cu cel de-al doilea copil, Kaleb. A parasit-o pentru a-si face un camin alaturi de Britney Spears, iar dupa divortul de Spears s-a dovedit a fi un tata model.

Dupa ce a castigat custodia asupra celor doi copii facuti cu Britney - Preston (2 ani) si Jayden (1 an), fostul dansator in varsta de 30 de ani a adoptat rolul de tata devotat, care-i vine ca o manusa. "Este un tata cu norma intreaga si se descurca excelent", a spus prietenul acestuia, DJ Irie.

"Are jucarii peste tot. Poti spune, cu siguranta, ca se dedica in totalitate copiilor atunci cand e acasa", a adaugat acesta.

Chiar si fosta lui sotie, Shar, confirma ca Federline este un tata minunat: "Se bucura ca baietii sunt bine. Aceasta este calitatea lui principala - faptul ca se asigura ca baietii sunt fericiti".

Kevin Federline - "Lose control" de pe albumul "Playing with fire"

2. Robert Downey Jr

Chiar tatal lui, regizorul Downey Sr, i-a dat o tigara cu marijuana la 8 ani pentru ca a crezut ca ar fi fost ipocrit daca nu i-ar fi dat. "Faptul ca eu si tata ne drogam impreuna era un mod de a-si arata dragostea fata de mine. Era singurul fel in care se pricepea sa-mi arate ca tine la mine", a spus Downey Jr.

La 20 de ani dupa ce s-a autointitulat "exemplul graitor pentru proasta administrare a medicamentelor", Robert Downey Jr s-a lasat de droguri si este hotarat sa nu repete aceeasi greseala cu fiul sau, Indio, in varsta de 14 ani. "In tinerete am facut abuz de foarte multe substante, asa ca acum, cand sunt total constient de actiunile mele, nu as putea sa-mi expun copilul la asta".

Trailerul filmului "Iron Man" - cea mai recenta prestatie a lui Downey Jr

3. Pete Doherty

Proaspat iesit din inchisoare si fara sa mai fie dependent de droguri, Pete Doherty negociaza dreptul de a-si vedea regulat fiul in varsta de 5 ani, pe Astile. In timpul dezintoxicarii, cantaretul (29 de ani) a meditat putin asupra statutului sau de tata: "Cat timp eram dependent de droguri, mama copilului meu l-a tinut mereu departe de mine. Din aceasta cauza, relatia mea cu cel mic a avut foarte mult de suferit".

Mama lui Astile, DJ Lisa Moorish, i-a interzis lui Doherty sa-l mai vada pe baiat dupa ce cantaretul ajunsese sa cheltuiasca zilnic circa 2000 de dolari pe droguri. Cei doi au ramas totusi prieteni, ea descriindu-l drept "un tip iubitor, sensibil si bland", conform The Telegraph.

In prezent, Moorish pare dispusa sa il lase pe Doherty sa isi reia atributiile parentale. In trecut, aceasta spunea ca "drogurile sunt o problema - nu vreau sa le vad pe langa copiii mei".

Pete Doherty - "Lost art of murder"

4. David Bowie

Desi tatal lui i-a dat un nume caraghios, Zowie Bowie nu-i poarta pica si chiar a fost cavaler de onoare la cea de-a doua nunta a lui David Bowie cu modelul Iman.

Bowie a obtinut custodia asupra lui Zowie atunci cand acesta avea 9 ani, insa copilul n-a fost nevoit sa-si vada tatal facand abuz de droguri si alcool pentru ca a fost expediat la scoala Gordonstoun.

In prezent, Zowie si-a schimbat numele intr-unul mai putin sonor - Duncan Jones -, este regizor si este hotarat sa aiba un stil de viata sanatos. "Mereu am facut sport si mi-a placut sa citesc. Nu iau droguri si nu fumez. Beau uneori, dar doar cu prietenii", a spus acesta.

Acum, David Bowie are 61 de ani si este tata pentru a doua oara - o are pe Alexandria (8 ani), pe care a descris-o ca fiind "lumina vietii lui". David o duce pe Alexandria la scoala, iar cand sunt acasa se uita impreuna la desene animate, David imitand chiar personajele din desene, spre incantarea fetitei. "Ducem o viata foarte simpla", a spus acesta.

David Bowie - "Heroes"

5. Johnny Depp

Depp s-a transformat total de cand este parinte. Insurat cu frantuzoaica Vanessa Paradis, Depp are doi copii, pe Lily-Rose (8 ani) si pe Jack (6 ani). "Familia este sanctuarul meu", a spus actorul. "Acum traiesc pentru ei. In sfarsit am gasit un motiv pentru care exist pe lumea asta, nimic nu se compara cu acest sentiment. As renunta la orice, doar ca sa imi pot pastra familia", a mai spus Depp.

Anul trecut, in timpul filmarilor pentru "Sweeney Todd", Lily-Rose s-a imbolnavit grav din cauza unui virus cu potential fatal. Depp, in varsta de 45 de ani, a oprit filmarile pana cand a fost sigur ca fetita s-a refacut complet. "A fost cel mai inspaimantator lucru prin care am trecut vreodata", a spus Depp.

In semn de multumire, a donat 2 milioane de dolari spitalului in care a fost ingrijita fetita. De asemenea, a petrecut cateva ore in spital, imbracat ca personajul capitanului Jack Sparrow si a citit povesti copiilor internati. Pentru acea zi, a aranjat ca hainele imbracate in "Piratii din Caraibe" sa-i fie aduse special cu avionul de la Los Angeles.

Johnny Depp cantand in "Sweeney Todd"

6. Snoop Dogg

Cunoscut pentru versurile sale despre droguri, Snoop (pe numele sau adevarat Calvin Broadus) este acum antrenor la Rowland Raiders - echipa de fotbal in care joaca si fiul sau, Corde.

"Dupa ce am vazut cat de atent este cu fiul sau si cu restul copiilor, nu ne-am facut griji", spune Michelle Schell, una dintre mamele copiilor din echipa. "Nu a ratat niciun antrenament". In 2005, Snoop a mers chiar mai departe, punand bazele Ligii de Fotbal pentru Tineret Snoop.

"E foarte usor ca un copil sa intre intr-o banda de cartier si sa se apuce de droguri", spune Snoop. "Ar trebui sa le usuram accesul la fotbal. Sunt o figura paterna pentru multi dintre copiii acestia". De curand, Snoop a dezvaluit ca fiii sai - Corde (13 ani), Cordell (11 ani) si Cori, fiica lui, au jucat fotbal cu noul lor prieten David Beckham si cu baietii lui.

"Aceasta este o alaturare pe care n-ai fi crezut c-o s-o vezi - Snoop si Beckham", spune Snoop. "Imi place fotbalul la fel de mult pe cat ii place lui hip-hop-ul. Nu m-a rugat sa-i invat pe copiii lui cum sa cante rap, dar ii stau la dispozitie daca imi va cere asta".

Snoop apare acum la tv in propriul reality-show, "Father Hood". A fost traficant de carne vie si actor principal in propriul film pentru adulti - "Snoop Dogg's Doggystyle". Acum insa, Snoop este vazut in emisiune intrebandu-si fata cati ani ar trebui sa aiba pentru ca el s-o lase la intalniri. "77 de ani", vine raspunsul bine invatat dinainte.

Promo pentru reality show-ul "Father Hood"